11 آبان 1403

  • 1399/02/23
  • - تعداد بازدید: 35
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نکات تغذیه ای در ایام روزه داری در زمان شیوع بیماری کووید19

در ماه مبارک رمضان نیز مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل یعنی تامین انواع مختلفی از مواد غذایی به تناسببب با یکدیگر و مقادیر کافی از مواد موردنیاز برای حفظ سلامت بدن و رعایت میانه روی با محدودنمودن غذاهای دارای چربی،کلسترول،قند،نمک زیاد و ترکیبات افزودنی توصیه می شود....

  • گروه خبری : آخرین اخبار,پیام سلامت
  • کد خبری : 24055
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید