|
شرح وظایف : ۱-بازرسی از واحد های تولیدی تحت پوشش مطابق برنامه از پیش تعیین شده۲-نمونه برداری ادواری از محصولات تولید شده در واحد های تولیدی تحت پوشش ۳-پیگیری نواقص موجود در واحد های تولیدی ۴-پیگیری و انعکاس روند نواقص اعلام شده توسط کارشناسان مدیریت غذایی دانشگاه ۵-پیگیری و اجرای دقیق مفاد بخشنامه ها، دستورالعمل ها و مکاتبات ارسالی از مدیریت غذا دانشگاه ۶-تکمیل و ارسال فرم های آماری مطابق با فرم های ارسالی بصورت ماهانه ۷-انجام بازدید استعلام تاسیس کارخانجات ۸-رسیدگی به شکایایت واصله ۹-حضور مستمر و فعال در بازدید های انجام شده توسط کارشناسان مدیریت غذای دانشگاه ۱۰-شرکت در دوره های آموزشی ۱۱-انجام امور مربوط به توقیف ، معدوم محصولات، و پلمپ خطوط تولید مطابق با دستورالعمل های مدیریت نظارت بر مواد غذایی ۱۲-انجام امور مربوط به طرح های prps، pms امتیاز بندی کارخانجات ۱۳-مشارکت در انجام امور اطلاع رسانی در حوزه غذا ۱۴-انجام فعالیت های مرتبط با برنامه استراتژیک ۱۵-انجام کلیه امور تفویض اختیار شده توسط معاونت غذا و داروی استان |