باید و نبایدهای تغذیه دانشآموزان در مدارس
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت حضرت فاطمه زهرا (س) قادرآباد با حضور در مدارس منطقه به باید ها و نباید های تغذیه دانشآموزان و صبحانه سالم تأکید کرد

<<زهرا قریب مطلق >> با اشاره به تأثیر مهم تغذیه بر یادگیری، گفت: دانشآموزانی که صبحانه نمیخورند، کمدقت، خسته و بیحوصلهاند و نمیتوانند کمبود انرژی، ویتامینها و املاح معدنی را با خوردن وعدههای غذایی دیگر جبران کنند.
وی در ادامه افزود: دانشآموزان بههیچعنوان نباید از خوراکیهایی چون چیپس، پفک و خوراکیهای پرچرب و شیرین در میانوعده استفاده کنند.
برای میانوعده دانشآموزان توصیه میشود از میوهها، مغزها و نان و پنیر استفاده شود. این میانوعده ازیکطرف گرسنگی بچهها را در طول روز کاهش میدهد و از طرف دیگر به رشد آنها کمک میکند و باعث میشود فراگیری بهتری از درس داشته باشند.
کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت قادرآباد در پایان گفت:ارتباط معناداری بین عدم مصرف صبحانه و افت تحصیلی در دانشآموزان وجود دارد، والدین باید هنگام صرف صبحانه با فرزند خود همراه باشند.
اگر درآن لحظه اشتهای خوردن صبحانه را ندارید حداقل هنگامی که کودک صبحانه میخورد کنار او بنشینید.
حضور خانواده در کنار کودک به هنگام صرف غذا عامل مهمی برای راغب شدن وی بهصرف غذا است؛ لذا پدران و مادرانی که خود وعده صبحانه را میل نمیکنند بی شک فرزندانشان هم دارای این عادت مضر هستند. /محسن میرزایی
پایان خبر
نظر دهید