03 آذر 1403

  • 1403/04/31
  • - تعداد بازدید: 98
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
توصیه ‌های تغذیه ای برای گرمازدگی

میوه های آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید ....

����توصیه ‌های تغذیه ای برای گرمازدگی؛
����میوه های آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید
����از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود
����میوه‌های آب دار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت‌ مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیت‌ های بدن کمک و از دهیدراتاسیون(از دست دادن آب) جلوگیری می‌ کنند.
����مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم‌ شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه می‌شود.
����نوشیدن مایعات شیرین و کافئین ‌دار که ادرار آور هستند و موجب از دست دادن آب بدن می‌ شوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمی‌ شود.
https://ble.ir/qaderabadbehdasht
ما را در پیام رسان بله دنبال کنید��������
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
����امورفرهنگی شبکه بهداشت ودرمان وبیمارستان سیدالشهداقادرآباد

  • گروه خبری : گروه های مطالب,آخرین اخبار,اطلاعیه ها,پیام سلامت,اخبار واحدها
  • کد خبری : 105517
کلیدواژه