11 آبان 1403

لیست اخبار صفحه :22
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بخش مشهد مرغاب ، رئیس شبکه با اشاره به اهمیت اهدای خون در دوران کرونا و تامین ذخایر خون در کشور گفت: در این روزها که ذخایر خون به مرز هشدار رسیده خوشبختانه همشهریان پر شورتر از همیشه، در اهدای خون شرکت کردند.
اهدای 60 هزار واحد خون در بخش مشهد مرغاب اهدای خون با همکاری ناحیه مقاومت بسیج و شبکه بهداشت و درمان در بخش مشهد مرغاب انجام شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بخش مشهد مرغاب ، رئیس شبکه با اشاره به اهمیت اهدای خون در دوران کرونا و تامین ذخایر خون در کشور گفت: در این روزها که ذخایر خون به مرز هشدار رسیده خوشبختانه همشهریان پر شورتر از همیشه، در اهدای خون شرکت کردند.

..........

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان منطقه مشهد مرغاب دکتر مریم جلیلی  سرپرست شبکه بهداشت و درمان منطقه مشهد مرغاب در آیین کلنگ زنی اتاق  دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان گفت : این پروژه با حمایت خیرین و هزینه یک و نیم میلیارد ریال احداث خواهد شد.
کلنگ زنی اتاق دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان سیدالشهدا(ع) قادراباد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان منطقه مشهد مرغاب دکتر مریم جلیلی سرپرست شبکه بهداشت و درمان منطقه مشهد مرغاب در آیین کلنگ زنی اتاق دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان گفت : این پروژه با حمایت خیرین و هزینه یک و نیم میلیارد ریال احداث خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان منطقه مشهد مرغاب دکتر مریم جلیلی سرپرست شبکه بهداشت و درمان منطقه مشهد مرغاب در آیین کلنگ زنی اتاق دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان گفت : این پروژه با حمایت خیرین و هزینه یک و نیم میلیارد ریال احداث خواهد شد.

عوامل خطر تغذیه ای مهمترین علت بروز بیماری های غیرواگیر در کشور به شمار می رود. در تغذیه سالم علاوه بر رعایت موازین بهداشتی، بهبود کیفیت غذا و پیروی از الگوی غذایی مناسب جهت تامین انرژی و ریز مغذی به منظور پیشگیری از بروز انواع بیماری های غیر واگیر از جمله چاقی، دیابت ، فشار خون بالا ، چربی خون بالا ، بیماری های قلبی عروقی وانواع سرطان ها مد نظر قرار می گیرد.با رعایت تغذیه صحیح و بهبود شیوه زندگی تا 50 درصد بیماری های قلبی عروقی،20 تا30 درصد سرطان ها و 80 درصد بیماری دیابت قابل پیشگیری و کنترل می باشد.
جوانان نیروهای فعال جامعه هستند. این قشر از جامعه که در گروه سنی 19تا30سال قرار دارند در جامعه بسیار پراکنده هستند و تنها به بخشی از آنها می توان درمراکزی همچون دانشگاه ها، سربازخانه ها و حوزه های علمیه دسترسی پیدا کرد. یکی از جنبه های مهم حفظ سلامت این گروه با ارزش در جامعه، فرهنگسازی تغذیه صحیح و ترویج الگوی غذایی سالم به منظور پیشگیری از تجمع عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیرواگیر و واگیر در این افراد می باشد

عوامل خطر تغذیه ای مهمترین علت بروز بیماری های غیرواگیر در کشور به شمار می رود. در تغذیه سالم علاوه بر رعایت موازین بهداشتی، بهبود کیفیت غذا و پیروی از الگوی غذایی مناسب جهت تامین انرژی و ریز مغذی به منظور پیشگیری از بروز انواع بیماری های غیر واگیر از جمله چاقی، دیابت ، فشار خون بالا ، چربی خون بالا ، بیماری های قلبی عروقی وانواع سرطان ها مد نظر قرار می گیرد.با رعایت تغذیه صحیح و بهبود شیوه زندگی تا 50 درصد بیماری های قلبی عروقی،20 تا30 درصد سرطان ها و 80 درصد بیماری دیابت قابل پیشگیری و کنترل می باشد.

جوانان نیروهای فعال جامعه هستند. این قشر از جامعه که در گروه سنی 19تا30سال قرار دارند در جامعه بسیار پراکنده هستند و تنها به بخشی از آنها می توان درمراکزی همچون دانشگاه ها، سربازخانه ها و حوزه های علمیه دسترسی پیدا کرد. یکی از جنبه های مهم حفظ سلامت این گروه با ارزش در جامعه، فرهنگسازی تغذیه صحیح و ترویج الگوی غذایی سالم به منظور پیشگیری از تجمع عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیرواگیر و واگیر در این افراد می باشد

عوامل خطر تغذیه ای مهمترین علت بروز بیماری های غیرواگیر در کشور به شمار می رود. در تغذیه سالم علاوه بر رعایت موازین بهداشتی، بهبود کیفیت غذا و پیروی از الگوی غذایی مناسب جهت تامین انرژی و ریز مغذی به منظور پیشگیری از بروز انواع بیماری های غیر واگیر از جمله چاقی، دیابت ، فشار خون بالا ، چربی خون بالا ، بیماری های قلبی عروقی وانواع سرطان ها مد نظر قرار می گیرد.با رعایت تغذیه صحیح و بهبود شیوه زندگی تا 50 درصد بیماری های قلبی عروقی،20 تا30 درصد سرطان ها و 80 درصد بیماری دیابت قابل پیشگیری و کنترل می باشد.
جوانان نیروهای فعال جامعه هستند. این قشر از جامعه که در گروه سنی 19تا30سال قرار دارند در جامعه بسیار پراکنده هستند و تنها به بخشی از آنها می توان درمراکزی همچون دانشگاه ها، سربازخانه ها و حوزه های علمیه دسترسی پیدا کرد. یکی از جنبه های مهم حفظ سلامت این گروه با ارزش در جامعه، فرهنگسازی تغذیه صحیح و ترویج الگوی غذایی سالم به منظور پیشگیری از تجمع عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیرواگیر و واگیر در این افراد می باشد

عوامل خطر تغذیه ای مهمترین علت بروز بیماری های غیرواگیر در کشور به شمار می رود. در تغذیه سالم علاوه بر رعایت موازین بهداشتی، بهبود کیفیت غذا و پیروی از الگوی غذایی مناسب جهت تامین انرژی و ریز مغذی به منظور پیشگیری از بروز انواع بیماری های غیر واگیر از جمله چاقی، دیابت ، فشار خون بالا ، چربی خون بالا ، بیماری های قلبی عروقی وانواع سرطان ها مد نظر قرار می گیرد.با رعایت تغذیه صحیح و بهبود شیوه زندگی تا 50 درصد بیماری های قلبی عروقی،20 تا30 درصد سرطان ها و 80 درصد بیماری دیابت قابل پیشگیری و کنترل می باشد.

جوانان نیروهای فعال جامعه هستند. این قشر از جامعه که در گروه سنی 19تا30سال قرار دارند در جامعه بسیار پراکنده هستند و تنها به بخشی از آنها می توان درمراکزی همچون دانشگاه ها، سربازخانه ها و حوزه های علمیه دسترسی پیدا کرد. یکی از جنبه های مهم حفظ سلامت این گروه با ارزش در جامعه، فرهنگسازی تغذیه صحیح و ترویج الگوی غذایی سالم به منظور پیشگیری از تجمع عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیرواگیر و واگیر در این افراد می باشد

باهمکاری کارشناسان شبکه بهداشت و درمان منطقه مشهد مرغاب و اداره گاز،اداره برق ،هلال احمر،اتش نشانی  کارگاه آموزشی مانور زلزله و ایمنی در کارخانه یک ویک برگزار شد
برگزاری مانور زلزله و ایمنی در کارخانه یک ویک دشت مرغاب

باهمکاری کارشناسان شبکه بهداشت و درمان منطقه مشهد مرغاب و اداره گاز،اداره برق ،هلال احمر،اتش نشانی کارگاه آموزشی مانور زلزله و ایمنی در کارخانه یک ویک برگزار شد

باهمکاری کارشناسان شبکه بهداشت و درمان منطقه مشهد مرغاب و اداره گاز،اداره برق ،هلال احمر،اتش نشانی کارگاه آموزشی مانور زلزله و ایمنی در کارخانه یک ویک برگزار شد

راهکارهای داشتن شیوه زندگی سالم برای  پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی کودکان و نوجوانان

راهکارهای داشتن شیوه زندگی سالم برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی کودکان و نوجوانان

1- پیروی از یک برنامه غذایی متنوع و متعادل برای کودکان و نوجوانان 2- تنظیم برنامه غذایی کودکان و نوجوانان 3- اصلاح رفتارهای غذایی کودکان و نوجوانان 4- نوشیدن مایعات سالم برای پیشگیری از چاقی 5- فعالیت بدنی در خانه 6-خواب منظم و کافی